ICT uitbesteden aan professionals

Ben je niet zo thuis in de ICT en besteed je het liever uit aan professionals die er juist álles vanaf weten? Dan ben je absoluut niet de enige! Met al die snelle technologische ontwikkelingen van tegenwoordig kan het ook best lastig zijn om alles bij te houden. Waar we 20 jaar geleden nog geen e-mail konden versturen kunnen we nu spraak gestuurd mensen opbellen zonder de telefoon te pakken. Voor menig MKB kan een foutloos werkende, en vooral veilige, ICT echt niet ontbreken. Besteed het daarom vandaag nog uit aan een professionele partij en laat je volledig ontzorgen van jouw ICT(-problemen)!

Geen kopzorgen meer

Jij houdt je bezig met waar je goed in bent, dan doen zij dat ook! Misschien besteed je je ICT uit omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt, misschien omdat je er niet genoeg verstand van hebt. Wat de reden ook is, door het uit te besteden bespaar je jezelf veel kopzorgen. Enkele voorbeelden van punten waarover jij je geen zorgen meer hoeft te maken;

  • Gegevens en bestanden veilig op een beveiligde server opgeslagen
  • Zolang je internet hebt kan je altijd bij je bestanden en gegevens, waar dan ook ter wereld
  • Bedrijfse-mail op eigen domeinnaam met backups

Sinds de AVG-wet van kracht gegaan is is zijn er nieuwe eisen op het gebied van beveiliging en gegevensbewaring. Door de scherpe (en soms nogal onduidelijke) nieuwe regels en wetten kan het lastig zijn om hier aan te voldoen als onderneming. Besteed je je ICT uit, dan regelen zij dit onderdeel van de AVG-wet voor je!

Cloud diensten

Wanneer je je ICT uitbesteedt is er vaak ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de cloud diensten. Dit concept is redelijk nieuw, maar is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Waarom hoor ik je denken? Nou, tegenwoordig zit je eigenlijk bijna nooit meer zonder internet. In de trein, thuis, op werk of onderweg, er is bijna altijd wel internet beschikbaar. Door gebruik te maken van cloud diensten kan je, als je internet hebt, altijd bij je bestanden. Of je nou in Thailand of Nederland bent, door de cloud kan je altijd op een veilige manier bij al je bestanden en gegevens! Perfect voor op afstand werken of als je op vakantie bent en je toch even bij een bestand op je werkcomputer moet kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.