Online geld verdienen – De top 3

Wat is nu de beste optie om online geld te verdienen.Wat kan je nu het beste doen. Affiliate marketing, dropshipping of het verkopen via een marktplaats zoals Bol.Online geld verdienen is mogelijk via al deze opties.

In mijn ogen zijn al deze opties prima methoden om online geld te verdienen. Wij hebben de voor- en nadelen op een rij gezet.

Affiliate marketing

Dit is in mijn ogen de meest veilige methode om geld mee te verdienen. Je hoeft namelijk helemaal niks te investeren in producten. Dit omdat jezelf niet direct iets verkoopt. 

Affiliate marketing draait om het promoten van producten, maar ook trainingen, e-books en dergelijke, van een ander bedrijf. Hiervoor kan je, indien je een verkoop realiseert, een commissie ontvangen.

De commissies loper erg uiten. Soms krijg je wel meer dan 50% van de verkoopprijs. Dit is vooral het geval bij zaken zoals trainingen en e books.

Via de internet succes gids kan je precies leren hoe je dit dient aan te pakken. Zo is er een gratis webinar waarin je de basisbeginselen krijgt uitgelegd. Dit is een prima optie om bekend te raken met de wereld van affiliate marketing. 

Na het volgen van de introductievideo van de internet succes gids kan je dan zelf bepalen of dit iets is wat bij jou past.

Om te beginnen met affiliate marketing heb je geen startkapitaal nodig. Met een paar tientjes kan je al van start om een online business op te bouwen.

Dropshipping

Dit is een methode waarbij je gebruik maakt van producten en voorraden die door een ander bedrijf worden aangehouden. Op die manier kan je eenvoudig een webshop opzetten met honderden producten. Je hoeft de producten namelijk niet zelf op voorraad te houden.

Verkoop je iets via jouw webshop dan wordt dit product automatisch door de dropshipper voor jouw verstuurd. Hier hoef je verder zelf niks voor te doen.

Het nadeel is dat over het algemeen de marges redelijk laag liggen. Dit omdat er veel webshops gebruik maken van dezelfde producten en voorraden waardoor er veel concurrentie bestaat. En dit heeft uiteraard geen goede invloed op de hoogte van de prijzen.

Daarnaast ben jezelf verantwoordelijk voor retouren. Je zult dus een segment moeten kiezen waar het aantal retouren niet al te hoog is. Anders ligt op een gegeven moment jouw huis vol met retoursproducten.

Verkopen via Amazon of Bol

Dit lijkt enigszins op dropshipping. Het grote verschil is echter dat de voorraad van de producten echt van jouzelf is. 

Je kan overigen wel het gehele logistieke proces gewoon  uitbesteden aan Bol, zodat je zelf op locatie geen voorraad hoeft aan te houden.

De marges die je doorgaans kan verdienen via deze methode van online geld verdienen liggen hoger dan bij dropshipping. 

Daarnaast heb je via Bol.com direct toegang tot een gigantische hoeveelheid potentiële klanten. De website van Bol.com trekt maandelijks bijna 25 miljoen bezoekers.

Op dit gebied is Jia Ruan de expert in Nederland. Hij is bekend geworden door de Bol masterclass. Na het volgen van deze training zijn er inmiddels al duizenden mensen in Nederland die deze methode succesvol hebben omgezet.  En dit na het volgen van de training die is opgezet door Jia Ruan.

Wat is nu de beste optie?

Dat is iets wat je voor jezelf dient te bepalen. Wat deze drie mogelijkheden gemeen hebben is dat je erg weinig hoeft te investeren om van start te gaan als online ondernemer. Het risico dat je hierdoor neemt is dan ook beperkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.